Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Lucky Star Asiatiese soetrissiekoolslaai
    Lucky Star Asiatiese soetrissiekoolslaai
    Dinsdag 21 Mei 2019

    Program: Oggend op RSG

    Gradering uit 10:
     
    (11 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    Koolslaai
    1 x 400 g blikkie Lucky Star Sardyne in Soetrissiesous
    1 ui, geskil en fyngekap
    1 groot wortel, geskil en gerasper
    1 geel soetrissie, ontpit en fyngekap
    1 groen appel, stronk verwyder en in dun skyfies gesny
    1 babarooikool, fyngesny
    1 babagroenkool, fyngesny
    2 sprietuie, skuinsgesny
    handvol vars koljander, gekap
    2 eeetlepels (30 ml) grondboontjies, grofgekap (opsioneel)

    Slaaisous
    2 eetlepels (30 ml) heuning
    ¼ koppie  (60 ml) druiwesaad- of kanolaolie
    ¼ koppie (60 ml) appelasyn
    1 eetlepel (15 ml) sojasous
    1 eetlepel (15 ml) gladde grondboontjiebotter
    1 vars knoffelhuisie
    1 cm stukkie vars gemmer, geskil

    Metode

    Dreineer die sardyne en haal dit uitmekaar, maar behou die sous.

    Koolslaai
    Voeg die ui, wortel, soetrissie, appel, kool, sprietuie en die helfte van die koljander in ’n groot slaaibak.

    Slaaisous
    Voeg al die slaaisousbestanddele en die sardynsous in ’n voedselverwerker, en meng goed,
    Gooi dit oor die slaaibestanddele en roer deur.
    Plaas die sardyne bo-op en garneer met die oorblywende koljanderblare en grondboontjies.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR